Home · Acrylnagels · French Manicure · Gelnagels · Nail-Art · Spray Tan · Artikelen · Contact · Downloads · Forum April 21 2018 11:20:57
Navigatie
Home
Acrylnagels
French Manicure
Gelnagels
Nabehandeling
Nagelverlenging
Nagelversteviging
Nagelbijten
Nail-Art
Natuurlijke Nagels
Paraffinebad
Prescription Nails
Spray Tan
Verzorging
Algemene Voorwaarden
Contact
Fotogallerij
Kinderfeestje
Young Nails
Prijslijst Nagelstudio
Schoonheidsbehandelingen
Weblinks
Zoeken
Gebruikers online
Gasten online: 1
Geen leden online

Aangemelde Leden: 196
Nieuwste lid: jeje222
Login
Gebruikernaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik hier om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
Young Nails
Young Nails
Het merk waar ik mee werk is van Young Nails.

Young Nails is een productenlijn uit Amerika die in 1994 werd opgezet door de broers Greg en Habib Salo. Via de nagelsalon van zijn moeder kwam Greg al op jonge leeftijd in aanraking met verschillende nagelproducten en nagelbedrijven.

Al snel ondervond hij dat vele nagelbedrijven het belangrijkste punt uit het oog verloren waren, namelijk de nagelstylisten. Samen met zijn broer Habib wilde Greg de nagelproducten “terug geven” aan de nagelstylisten en ontwikkelde hij een lijn die het werk van de nagelstylisten makkelijker, mooier en interessanter maakt.

Young Nails ontwikkelt haar producten vanuit het oogpunt van de nagelstylisten. Het brede assortiment van deze producten maakt het de nagelstylisten mogelijk sneller en gemakkelijker een uitstekend resultaat te bereiken. In de acryl-lijn kan men bijvoorbeeld kiezen voor Core acryl (langzaam uithardend: 60 tot 90 sec verwerktijd) of de Speed acryl (snel uithardend: 45 tot 60 sec verwerktijd). Elke nagelstyliste kan met deze producten kiezen voor de snelheid van werken die bij haar past.

Alle Young Nails acrylpoeders zijn gemaakt met de EPB-technology, dit betekend absoluut geen luchtbelletjes in de kunstnagel.

Young Nails is daarnaast zeer vernieuwend door de ontwikkeling van nieuwe producten zoals de Proteinbond en de nailliquid.